Puppen van Elska en Vík geboren

Na een lange, onrustige nacht door de voorweeën zijn vanochtend en vanmiddag de puppen van Elska en Vík geboren. We zijn heel blij dat de bevalling weer erg soepel verliep, ondanks dat vier puppen maarliefst 340 tot 350 gram wegen en de laatste 265 gram. De dikzakjes drinken goed en zijn heerlijk levendig.
Ylfa en Vík zijn erg nieuwsgierig naar de piepende kleintjes, maar mogen nog geen kijkje nemen van Elska. Gelukkig is een strakke blik van Elska, eventueel ondersteund met een grommetje of optrekkende lip, voldoende om Ylfa en Vík op afstand te houden. Het is daardoor heerlijk rustig in huis! Moeder en pups kunnen goed bijtanken (en wij ook).

Het wordt (wederom) een uitdaging om de goede namen bij de foto’s te vinden, want we hebben vier zwarte tricolours die erg veel op elkaar lijken. Het makkelijkste herkenningspunt is momenteel het wit op de staartjes, want ze hebben allemaal net een andere hoeveelheid op het uiteinde. 
Lýsa is de enige rode in het nest en daardoor een stuk makkelijker te herkennen 😉

Het nest heeft een eigen pagina waar je de komende weken alle foto’s en filmpjes kunt vinden.  Hieronder alvast een paar foto’s van de eerste uren na de geboorte.

2 thoughts on “Puppen van Elska en Vík geboren”

  1. Van harte gefeliciteerd Linda en Coen! Geniet van de kleintjes en rust een beetje uit, als dat lukt. Dikke knuffels voor de moeder en vader. ❤

  2. Gefeliciteerd!!! En dat met deze warmte!!! Wat een topper is Elska toch!!!! Geef haar maar een dikke knuffel en veel likjes van Muni!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *