Week 5

Foto’s en video’s van week 5 van de puppen van Elska en Vík.

Ze worden met de dag leuker en nóg leuker, het vijftal van Elska en Vík! Ze eten inmiddels al een aantal dagen vlees en groeien daardoor nóg sneller. Ze spelen er op los met elkaar én met het speelgoed dat afgewisseld wordt aangeboden. Ze slepen en schudden ermee, trekken eraan en lopen er trots een rondje mee door de ren. We hebben twee wiebelkussens/balanskussens in de ren liggen die ze he-le-maal geweldig vinden. Soms zijn ze even gefrustreerd omdat ze zó graag naar ons en de honden buiten de ren willen, ze proberen zich dan tussen de spijlen door te wurmen of nemen grommend een aanloop om en hard tegenaan te rennen 😉 
Ze houden nog steeds alle vijf erg van knuffels en vinden het heerlijk om opgetild te worden. Als je bij hen in de ren komt, stormen ze op je af om te knuffelen en te spelen.
Slapen doen ze ook goed en heel makkelijk, zodra ze moe worden ploffen ze ergens in een hoekje neer en vallen ze direct in slaap. Heerlijk relaxt! 

Dankzij het lekkere weer zijn de puppen de afgelopen week al naar buiten geweest en zijn we al met de zindelijkheidstraining begonnen. Zodra de puppen wakker worden, tillen we hen naar de ren op het gras zodat ze daar kunnen plassen en poepen. Zolang het weer het toe laat blijven ze lekker buiten, maar als het binnen gunstiger is dan kunnen ze binnen verder spelen en daarna weer slapen.

Spelen gaat er steeds wilder aan toe en ze maken daarbij  gebruik van alles wat ze tegenkomen 😉 

Weet waar je aan begint als je papa uitdaagt om te spelen… 😉 

Foto’s