Elska x Eskil week 6

Het klinkt zo standaard maar is echt waar: wat vliegt de tijd! Ze zijn alweer vijf weken oud, eten 4 keer per dag vlees, drinken daarnaast nog steeds af en toe bij Elska (maar ze zijn daar wel mee aan het afbouwen, haar melklijsten zijn ook al een stuk kleiner geworden) en genieten na elke vleesmaaltijd van een stukje gedroogde snack of een koeienteen. De Ikea tunnel ligt in de tuin naast de wiebelkussens, zodra we die hadden neergelegd liep Elska er doorheen gevolgd door drie puppen. Eng? Nee hoor, natuurlijk niet. Wat ze wel eng vinden? Hebben we nog niet ontdekt…
De afgelopen week hebben we de puppen steeds meer zien springen, iets wat ze ondertussen al heel goed kunnen. Ze dagen elkaar veel uit, testen hoe hard ze in elkaar (en Elska, Ylfa en iedereen die langskomt) kunnen bijten en vinden het helemaal geweldig om aan speeltjes en kleedjes te trekken.
De zindelijkheidstraining is in volle gang, ook als het slecht weer is gaan de puppen naar buiten zodra ze wakker worden. Regen of geen regen, het maakt ze niet uit, ze spelen er na het plassen en poepen op los. Zodra ze moe worden komen ze naar binnen of zoeken ze bij lekker weer in de tuin een fijn plekje.

Twee filmpjes van de puppen 41 dagen oud:

Geniet mee met de individuele foto’s van de puppen 5 weken oud en allerlei overige foto’s die we gedurende week regelmatig zullen aanvullen:

Naar Elska x Eskil