Elska x Eskil week 5

Afgelopen week hebben er veel veranderingen plaatsgevonden. De puppen hebben voor het eerst vlees gegeten en lijken er elke dag erg van te genieten, ze stormen erop af zodra we het neerzetten en likken de bakjes helemaal uit. De werpkist heeft plaatsgemaakt voor de bench, waar ze elke dag samen even in worden gelegd om te slapen en waar ze nog geen één keer in geplast hebben! Ze zijn voor het eerst naar buiten op het gras geweest, wat ze helemaal niet vreemd of eng vonden. Gisteren kwam een hard krijsende zeemeeuw overgevlogen, ze waren er stil van, luisterden even aandachtig en gingen vervolgens weer verder met spelen. Ook vliegtuigen hebben ze al volop gehoord, evenals vechtende katten uit de buurt en blaffende honden op de achtergrond. De buren van de buren waren de badkamer aan het verbouwen met veel herrie tot gevolg, ze vinden het allemaal wel prima!
De puppen hebben allemaal een eigen kleur tuigje gekregen en deze doen we regelmatig bij hen aan zodat ze kunnen wennen. Ze kunnen al steeds sneller rennen en spelen steeds wilder, Ylfa vindt het allemaal geweldig en geniet er volop van. Ze mag regelmatig bij de puppen onder toeziend oog van Elska. Een filmpje van Ylfa en de puppen kun je vinden bij week 4.
Verder hebben we afgelopen week de wiebelkussens bij de puppen gelegd, wat ze helemaal geweldig lijken te vinden. In eerste instantie liepen ze er wat onhandig overheen, ondertussen staan ze regelmatig als koning of koningin van de puppyren op een wiebelkussen om zich heen te kijken om er vervolgens weer vanaf te springen en een sprintje door de ren te trekken. Ook hebben ze allerlei soorten speelgoed dat we dagelijks afwisselen, mede dankzij alle puppenknuffelaars die leuke nieuwe speeltjes meebrengen, nogmaals enorm bedankt!!

Individuele foto’s van de puppen 4 weken oud en allerlei overige foto’s die we gedurende week regelmatig zullen aanvullen:

Naar Elska x Eskil