Elska x Eskil week 2

Vandaag zijn de puppen alweer 1 week oud. Afgelopen week stond in het teken van groeien, groeien en nog meer groeien. Op dag 5 hadden Baldur en Kappi hun geboortegewicht al verdubbeld, de rest volgde op dag 6.
Er heerst een heerlijk relaxte sfeer in huis. Ylfa mag naar de puppen kijken, maar ze niet aanraken. Zodra Elska vindt dat ze te dichtbij komt, kijkt ze Ylfa aan met een strakke blik wat voldoende is om Ylfa een stapje achteruit te laten doen. Het is voor Elska niet nodig om de puppen constant te bewaken, waardoor ze steeds vaker ook weer even gezellig bij ons op de bank komt liggen.

Het zevental zijn al echte knuffelkontjes, ze slapen graag in onze handen of op onze borst zodra we ze beetpakken. Hierdoor was het makkelijk om de nageltjes te knippen, want die waren al flink scherp aan het worden. Daarnaast zijn we begonnen met het vroeg neurologisch stimuleren, wat de puppen o.a. stressbestendiger zal maken.

Het is genieten van het kleine grut. De geluidjes, geurtjes, het knuffelen, zien drinken bij Elska, fanatiek zien kruipen en klimmen, schattig tegen elkaar zien liggen en het belangrijkste: merken dat ze het super goed doen!

Filmpje van de puppen aan het drinken, 1 week oud:

Filmpje van de puppen 13 dagen oud:

Hieronder individuele foto’s van de puppen op een leeftijd van 1 week. Daarnaast zullen regelmatig foto’s toegevoegd worden van week 2.

Naar Elska x Eskil