Doneer voor genetische diversiteit

De afgelopen jaren hebben wij samen al veel tijd en geld gestopt in het behouden van de genetische diversiteit van de IJslandse Hond. Dit geld zit vooral in de aanschaf van software, reiskosten, het testen en opslaan van bevroren sperma van oude reuen. Wij doen dit met veel plezier en passie en blijven dit zeker doen. Laatst is er vanuit meerderen mensen in de IJslandse Honden wereld aangegeven dat personen ons best zouden willen ondersteunen en onze inzet hierin heel erg waarderen. Zo gaven mensen aan best te willen betalen voor het aanvragen van gegevens.
Dit gaat ons wat te ver want we willen graag dat iedereen onbezorgd gegevens blijft aanvragen en bezig blijft. Toch zouden wij financiële steun hierin kunnen gebruiken en waarderen. 

Daarom is het vanaf nu mogelijk om een zelfgekozen bedrag te doneren aan ons wanneer je ons werk waardeert en wilt helpen onze doelen te bereiken.

Je kan ons doneren via Paypal door op de onderstaande knop te drukken. Wanneer je via de knop doneert betaal je 3,4% transactie kosten + 0,35 vaste kosten aan Paypal (bij €5 gaat er €0,52 naar Paypal dit is 10,4%). Wanneer je dit niet wilt kan je ook als vriend het geld overmaken naar ons Paypal account (info@saeldarlifs.nl). 

Op dit moment zijn onze doelen:

Doel
Kosten
Betalen van de jaarlijkse kosten van onze database
± €50
Aanschaf van nieuwe software voor de berekeningen en specifiekere berekeningen omtrent de genetische diversiteit
€320 (incl. 1 jaar support)
Afnemen, invriezen en opslaan van sperma van genetisch belangrijke reuen
± €300 per keer